Wednesday, 11 May 2011

Hospital....

seawal 8 pg dah sampi opis.masuk keje 8.30 sebenarnya tp arini nk kna jumpa doctor dlu so kna la dtg awal skit.lps je punchcard trus g hospital yg 2minit je dr opis nih.sampi je hospital uhh mak ai rmai betul org..ingat dh awal dtg org xde la rmai sgt..nak tggu klinik panel buka lama sgt kul 10,aku ni jns xsabar nk jumpa doktor.mcm sakit teruk sgt je xnyempat nk tunggu klinik panel buka.ah lantak la rmai pun ramai la aku tggu gak walaupun beza nombor yg aku kna tggu tu hampir 100 org...byk kan???xlama pun aku tggu..sejam je pun..lps tu trus leh jumpa doktor..dah settle jumpa doc dpt la ubat...part ubat tu yg aku xbrapa nk suka skit..ubat paling aku xsuka ada 2 jenis..satu ubat jenis cecair yg lg satu ubat kna masuk ikut bontot..hahaha..tu la padahnya suka makan sgt pedas2..kang dah dpt "buasir"..naseb baik masih d peringkat awal..dah sakit baru tahu nk pantang..haishhhh..
xdpt la nk mkn pedas2 lg lps nih..paling baik aku arini xmintak MC dkt doc...mls lak nk MC sakit sikit je xjejas kesihatan pun..budak opis ni skit beria suh aku amik MC..suka hati aku la nk MC ke x..suka hati je nk bg akunye rekod xcantik ye..xmo lah aku..kang xpasal2 lambat lg aku dpt comfirmation later..dah la tiap2 bulan ada rekod MC nih..hope aku dpt telan ubat2 yg aku xsuka tu dgn jayanya..aku lebih suka telan yg jenis tablet punya..senang masuk mulut terus telan dgn air masak xder la nk rsa pahit ke masam ke ubat tuh..ni ubat cecair mmg perit skit nk telan..demi kesihatan aku gagahkn jua..caiyok2..ok dah tata..

No comments:

Post a Comment