Sunday, 10 April 2011

Kerja Amal...

Ratu Mak Nyah buat kerja amal..

Ya Allah
apa la nk jadi...
baru beberapa hari lps aku share 
1 link ttg miss malaysia nih..
aku share link ni dkt FB saja..
lgpun sudah rmai yg dah share ttg ni..
rsanya dah tersebar luas kt malaysia nih..
harini baru aku tgk masuk paper..
bertambah2 la tersebar seluas2 alam..
yg xboleh blah tu jwpan mereka "Buat Kerja Amal"

astaqfirullahalazim..

pertandingan tu sndiri dah tau haramnya cukup jelas..
ni nak pulak ckp kta buat pahala "kerja amal"
dari zahirnya sndiri dah tahu org2 mcm ni di laknat oleh Allah..
dalam hadis pun ada sebut

"Rasulullah S.A.W melaknat lelaki yang menyerupai wanita
dan wanita yang menyerupai lelaki"

so dah jelas rsanya dengan hadis yang cukup JELAS itu..
so xperlu lah nak ckp yg U all nak buat kerja amal..
Malu rasanya bila pertandingan seperti itu dah terjadi di Malaysia..ingatkn Thailand ja yg iktiraf org2 mcm tu..

mohon la pihak2 yg bertanggungjawab atasi dengan segera
supaya kes2 mcm ni xjadi lagi lps nih...

Mohon Allah S.W.T jauhi kami dari Kemurkaan MU...
Amin..

No comments:

Post a Comment